Breaking News
recent

Alman Bundesliga da Kenan KOÇAK rüzgarı


Almanya'da yeni bir güneş doğuyor: Hedefi daima ileri olan bir teknik adam Kenan KOÇAK... Almanya'da başarı basamaklarını tek tek çıkan Türk teknik adam Kenan Koçak, zirve tırmanışına devam ediyor. Başarılı Türk Teknik Direktör,  SV Sandhausen takımının başarısı için ter döküyor.



Türkiye'de Türk teknik adamlar, yabancı teknik direktörler bazında her zaman ikinci planda kalır. Yabancı teknik direktörlere verilen paralar, Türk teknik direktörlere verilen paralarla kıyaslanamaz bile. Uzun lafın kısası Türk bir teknik adam olmak oldukça güçlü bir iradeyi ve çalışma azmini gerektirir, teknik taktik bilgiden önce. İşte böyle bir futbol ortamında henüz kendi ligimizde Türk teknik adamlarımıza bu kadar zor şans tanınmasına, şartların yabancı çalıştırıcılara göre daha zor işlediği bir konumda bu işi bir de başka bir ülkede Türk teknik adam olarak yapan bir adam düşünün. Bahsettiğimiz kişi Almanya'da şu an profesyonel kariyerini devam ettiren isim Kenan KOÇAK...


Kenan KOÇAK kimdir ?

5 Ocak 1981 doğumlu sporun içinden yetişmiş, futbolun cilvelerini, vecibelerini bilen oldukça başarılı bir Türk teknik adam. Koçak, Kayseri'de dünyaya gelmiş bir isim. Başarılı çalıştırıcı, 2001 yılında profesyonel futbol yaşantısına merhaba dedi. Kenan KOÇAK, Almanya Waldhof Mannheim'da futbolla tanışarak kariyerinde gideceği başarılı günlerin kapısını araladı. Koçak burada göstemiş olduğu etkileyici performans ile, 2003 yılında Red Bull Salzburg takımına transfer oldu. Salzburg'da 1 sene  futbol oynamaya devam eden Kenan Koçak, Almanya'ya geri dönerek eski takımı Waldhof Mannheim'a geldi.


Kenan Koçak futbolculuk kariyerine üzücü bir olayla 2007 yılında talihsiz bir sakatlıkla son verdi. Futbolculuk kariyerine nokta koyan Kenan Koçak, teknik adamlık macerasına adım attı. 2008-2010 yıları arasında çok sevdiği kulübü Waldhof Mannheim'a spor menajeri oldu ve bu kulübü bulunduğu ligde şampiyon yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.2016 yılında Alman ikinci lig ekiplerinden SV Sandhausen takımının başına geçti.10 yıl Almanya ve Avusturya'da (Almanya 2. Lig ve Avusturya 1. Lig, Avusturya 2. Lig) profesyonel olarak futbol oynadı. 8 yıldır teknik direktörlük yapıyor. 


2016 yılında UEFA Pro Lisans'ı Köln Akademisi'nden aldı ve dikkatleri üzerine çekti. Başarılı Türk Teknik Direktör Kenan KOÇAK, profesyonel kariyerinde adım adım atladığı eşikleri teker teker geçiyor ve zirveye doğru ilerliyor.Türk teknik adam Kenan KOÇAK'ı Türk milleti adına başarılarından dolayı tebrik ederiz. Selam ve Saygılarımızla 

Editör : BİLGE 



2 yorum:

Unknown dedi ki...

Tebrikler basarilarinin devami diliyorum baskan...

Unknown dedi ki...

Tebrikler.👏👏

Blogger tarafından desteklenmektedir.